Noord-Friese Winkeltjesroute

BEZOEK DE LEUKSTE ATELIERS, BROCANTE- EN CADEAUWINKELS

In de Noord-Friese Winkeltjesroute zijn de meest bijzondere winkeltjes van de streek opgenomen. Het betreft ateliers, brocante- en cadeauwinkels met een gezellige sfeer, waar je ook nog persoonlijk geholpen wordt. Vergeet de winkelketens van de grote stad. Trek er op uit met de auto of fiets (60 km) en ga op ontdekking langs de Noord-Friese Winkeltjesroute. Het zijn juist deze locaties, die Friesland extra leuk maken!

Woont u niet in de buurt? In de omgeving zijn heel veel leuke en sfeervolle B&B’s en campings te vinden, zodat u rustig de tijd heeft om alle winkeltjes en ateliers te bezoeken en Noord-Friesland te verkennen. B&B Bij De Pastorie is deelnemer van de Noord-Friese Winkeltjesroute. Check www.noordfriesewinkeltjesroute.nl voor actuele info. Klik hier voor meer informatie over de B&B.

Bij de deelnemende winkels kunt u een routekaart krijgen op zakformaat. Achterop de routekaart vindt u een stempelkaart. Bij elke deelnemende winkel krijgt u een stempel en als de stempelkaart vol is, kunt u deze inleveren bij een van de deelnemende winkeliers en ontvangt u een kleine attentie.

De routekaart is ook te downloaden via deze link: Download Routekaart

Gezamenlijke openingstijden:

In principe elke donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag van 13.00 u tot 17.00 u en elke laatste zaterdag van de maand van 10.00 u tot 17.00 u.

Ga voor meer informatie over de diverse winkeltjes naar de site www.noordfriesewinkeltjesroute.nl of bel 06-13594057.