BED & BREAKFAST

Faciliteiten

Onze Bed & Breakfast is geschikt voor twee tot zeven personen. We verhuren twee accommodaties; een appartement en een studio.

Appartement met terras 4 pers.

U logeert in een volledig ingericht appartement op de eerste etage van ons (Lariks) houten chalet. U heeft een eigen entree en terras. Het appartement telt een ruime woonkamer met heerlijke loungebank, tv/dvd speler, een keuken met koelkast, kookstel met oven, magnetron, koffiezet-apparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers; een master bedroom met een kingsize tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met twee enkele bedden. De bedden zijn sowieso 200 cm lang. Een kinderbed kan bijgeplaatst worden in één van de slaapkamers (is aanwezig). Ook kan er een vijfde persoon op een opklapbed slapen. De badkamer telt een douche, toilet en vloerverwarming. U zult versteld staan van de ruimte en sfeer in onze comfortabele bed en breakfast. Ook te huur in combinatie met de studio.

 

Studio met terras voor twee personen
Vanaf 8 juni 2018 is de studio te huur. De studio heeft een privé entree en eigen terras, geen gedoe met gedeelde badkamer of opgang. Landelijk ingericht met zithoek (inclusief bankstel), eethoek, kitchenette met koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. (In de studio kan niet gekookt worden.) Ontbijt wordt in de studio geserveerd. Via de open trap komt u in de slaapkamer met vide en tweepersoonsbed. De badkamer met douche en toilet bevindt zich ook op de eerste etage. De studio is geschikt voor kort verblijf. Ook te huur in combinatie met het appartement.

ONS ADRES

Bij De Pastorie
Anco Hoekema & Dorianne Hofker
Flieterpsterdyk 21
9175 GG Reitsum
0031-6-13594057

info@bijdepastorie.nl

Bel ons voor een scherpe prijs!