Onze Bed & Breakfast is geschikt voor twee tot zes personen. We verhuren twee accommodaties; een appartement en een studio.

Appartement met terras 4 pers.

U logeert in een volledig ingericht appartement op de eerste etage van ons (Lariks) houten chalet. U heeft een eigen entree en terras. Het appartement telt een ruime woonkamer met heerlijke loungebank, tv/dvd speler, een keuken met koelkast, kookstel met oven, magnetron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers; een master bedroom met een kingsize tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met twee enkele bedden. De bedden zijn 200 cm lang. De badkamer telt een douche, toilet en heeft vloerverwarming. U zult versteld staan van de ruimte en sfeer in onze comfortabele bed en breakfast. Ook te huur in combinatie met de studio.

Geniet elke ochtend van een uitgebreid ontbijt dat bij u in het appartement gebracht wordt. Indien gewenst kan uw hele verblijf ‘contactloos’ plaatsvinden!

Let op: onze B&B is niet geschikt voor kleine kinderen en mensen die slecht ter been zijn. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom.

Studio met terras voor 2 personen

De Studio bevindt zich aan de tuinzijde van het lariks houten gebouw. Deze compacte maar charmante kamer heeft een eigen entree, kleine woonkamer met zithoek en tv, eettafel met twee krukken, kitchennette (niet om te koken), trap naar de slaapkamer op de eerste etage met vide. De badkamer bevindt zich naast de slaapkamer, dus op de eerste etage. De Studio is geschikt voor kort verblijf en is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar (ivm balustrade en trap).

Boutique Hotel Bij De Pastorie

Boutique Hotel Bij De Pastorie

In mei 2021 hebben we de gereformeerde kerk naast de B&B gekocht. We zijn momenteel bezig de kerk om te bouwen tot boutique hotel met vijf kerksuites en een koffiebar. Zeg maar een B&B next level! In de loop van 2023 gaan we open.

De verbouwing is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de volgende partijen:

   

Volg de kerkverbouwing via Instagram: https://www.instagram.com/boutique_hotel_bij_de_pastorie/