Onze Bed & Breakfast is geschikt voor twee tot zes personen. We verhuren twee accommodaties; een appartement en een studio.

Appartement met terras 4 pers.

U logeert in een volledig ingericht appartement op de eerste etage van ons (Lariks) houten chalet. U heeft een eigen entree en terras. Het appartement telt een ruime woonkamer met heerlijke loungebank, tv/dvd speler, een keuken met koelkast, kookstel met oven, magnetron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers; een master bedroom met een kingsize tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met twee enkele bedden. De bedden zijn 200 cm lang. De badkamer telt een douche, toilet en heeft vloerverwarming. U zult versteld staan van de ruimte en sfeer in onze comfortabele bed en breakfast. Ook te huur in combinatie met de studio.

Geniet elke ochtend van een uitgebreid ontbijt dat bij u in het appartement gebracht wordt. Indien gewenst kan uw hele verblijf ‘contactloos’ plaatsvinden!

Let op: onze B&B is niet geschikt voor kleine kinderen en mensen die slecht ter been zijn. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom.

B&B Studio met terras voor twee personen

De studio heeft een privé entree en eigen terras, geen gedoe met gedeelde badkamer of opgang. Landelijk ingericht met zithoek (inclusief bankstel), eethoek, kitchenette met filterkoffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. In de studio kan niet gekookt worden. Ontbijt wordt in de studio geserveerd. Via de open trap komt u in de slaapkamer met vide en tweepersoonsbed. De badkamer met douche en toilet bevindt zich ook op de eerste etage. De studio is geschikt voor kort verblijf. Ook te huur in combinatie met het appartement.

Let op: I.v.m. veiligheid (balustrade) is de studio niet geschikt voor kleine kinderen. De studio is evenmin geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Boutique Hotel Bij De Pastorie

Boutique Hotel Bij De Pastorie

In 2021 hebben wij de gereformeerde kerk naast onze B&B gekocht. We zijn van plan er in de loop van 2022 een boutique hotel te openen met vijf kerksuites en een koffiebar. Zeg maar een B&B next-level! Houd de website in de gaten.