B & B BIJ DE PASTORIE

4-persoons bed and breakfast en 2-persoons studio nabij Unesco Wereld Erfgoed De Waddenzee

Het is heerlijk overnachten in het rustige Reitsum. Reitsum is een klein terpdorpje in het noorden van Friesland… waar de nachten nog echt donker zijn en de wind vrij spel heeft.

De lodge waarin zowel het appartement als de studio gevestigd zijn. U heeft deze heerlijke tuin tot uw beschikking (wel delen:).

Geniet van het zonnetje en de kleine huisdieren in onze ruime en landelijke tuin. Voor de kids staat er een grote trampoline, succes gegarandeerd.

U mag gebruik maken van onze ruime tuin. In de tuin houden wij konijnen, kippen en regelmatig hebben we jonge poesjes! Kinderen kunnen zich uitleven op de trampoline of kikkers vangen in de sloot.

Elfstedentocht op de fiets?

Bent u van plan de Elfstedentocht te fietsen, dan kunt u bij ons prima terecht voor een overnachting. Bij De Pastorie bevindt zich aan de Elfstedenroute en uw fietsen kunnen veilig gestald worden. Net als in vele kleine dorpjes in Friesland, heeft Reitsum helaas geen supermarkt of restaurant. Op uw fietstocht naar Reitsum kunt u in Dokkum terecht bij een van de vele restaurants. Komt u vanuit het westen dan biedt Burdaard Restaurant It Posthûs of Cafetaria De Witte Olifant voor een warme maaltijd. Beide gelegen aan de Dokkumer Ee. (Wel even bellen van tevoren om te checken of ze geopend zijn :). Supermarkten vindt u in Ferwert (Spar), Burdaard (Super Oan ‘e Ie), Holwerd (Coop) of Dokkum (Jumbo, Lidl, AH).